24.6.2013

Äntligen ett nytt matbord

Oj jag har inte riktigt haft tid för bloggen tydligen. Vi ska ha både kalas och kvällsfest på lördag och det finns ungefär en miljon saker att göra och troligen kommer en halv miljon saker att bli ogjorda. Allt går ju tredubbelt långsammare när man har en bebis att ta hand om.

Men en sak kan jag berätta. Jag är nu 31 år gammal och har köpt mitt första riktiga matbord (nå 3jorn var ju också med!). Före det här nya bordet så har jag haft två bord som jag fått ärva av släktingar. Så ganska bra att jag klarat mig sedan 2002 (då flyttade jag hemifrån) utan att sätta pengar på ett matbord.

Mitt (och min dåvarande sambos) första hem bestod av endast ärvda möbler. Också mitt första egna hem var fyllt med möbler som jag fått. Men nu, 11 år senare så har vi möbler som vi faktiskt köpt själva till vårt hem. Fast det har varit helt otroligt bra med ärvda möbler så är jag ändå ganska stolt över att vi lyckats bygga ihop ett hem som ser ut som vi och som består av saker vi själva valt. Det känns vuxet.

Min plan var att köpa ett begagnat matbord på nätet men efter att ha letat i snart ett år efter ett nytt bord så fick det vara. De bord som vi var intresserade av for genast, vi var aldrig de första som kontaktade försäljaren.

Ni ska få se bordet senast på veckoslutet när vi hunnit städa, men här kommer en suddig sneakpeak som jag knäppte just.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!