20.6.2013

Att byta ut Google Reader... mot vad?

ÄÄÄÄÄH snart slutar Google Reader fungera! Och jag har inte bestämt mig för en ny reader. Kanske för att jag inte har hittat en som fungerar EXAKT lika som Google Reader, heh!

Men berätta, ni som har varit Google Reader-typer, vad har ni bytt till?

Puss.

PS. Borde ha packat inför midsommaren men jag drack ett glas vin istället. Pfff.

7 kommenttia :

 1. Jag bytte till Feedly (www.feedly.com) för ett par veckor sedan och har varit jättenöjd, att importera alla feeds från Google Reader gick med ett knapptryck. Funkar utmärkt (åtminstone med Chrome som webbläsare) och är lättanvänt när man vant sig (gick på ett par dagar)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm. Jag importerade också min reader till Feedly för ett tag sedan, men jag blev störd när jag inte kunde få en likadan översikt som i Google Readern. Vill liksom ha alla bloggar som en lista, och så står det en nummer brevid bloggnamnet beroende på hur många nya inlägg som dykt upp och sedan klickar man bara fram dem enkelt. Kanske jag måste testa igen med Feedly.

   Poista
  2. En nästan likadan lista som i Google Reader går ju att få fram då man klickar på "all", det är den jag använder, inte deras fancygt layoutade "today"-serveringar m.m... Eller äh, jag kanske missförstod dej förresten - i "all"-vyn kommer alltså alla olästa inlägg i en lista, så har jag använt Google Reader också i tiden, det där med numror om nya inlägg låter inte bekant...

   Poista
  3. Ahaa okej. Joo, alltså bloggarna blir i spalten till vänster och det är den spalten som jag orienterat mig i. Inte så att alla nya inlägg kommer efter varandra. Jag vill liksom själv klicka mig till en viss blogg och läsa inläggen när jag själv vill. Vissa bloggars inlägg brukar kräva mer tid än andras som bara består av en kort text och en bild, så därför brukar jag lite välja när jag läser vad. Och det har funkat bra i Google Readern.

   Poista
  4. Haha, nu när jag fattade vad du menar så tror jag faktiskt att den egenskapen också funkar i Feedly! Har organiserat bloggarna jag följer i några kategorier, när jag är i vyn "all" syns kategorierna längst till vänster och klickar jag upp nån av kategorierna med hjälp av pilen till vänster om dom så ser jag antalet olästa inlägg per blogg. ("Tror" eftersom jag hade markerat alla inlägg som lästa innan jag började kolla in Feedly noggrannare så just nu har jag bara ett oläst...)

   Poista
 2. Här är en lista med alternativ (jag har inte ännu själv valt ett):
  http://list.ly/list/33u

  VastaaPoista
 3. Jag har haft samma problem som du! Gillar inte alls bloglovin och feedly var inte heller riktigt i min smak... Men nu har jag hittat det! theoldreader.com som fungera PRECIS som google reader :) Jee! Här hittar du instruktioner hur du får ditt flöde exporterat från readern och sparat på datorn så du kan sätta in det i oldreadern.http://www.geek.com/news/how-to-export-google-reader-feeds-1543505/

  Det var lätt som en plätt.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!