12.6.2013

Egen säng!

Oj så jag sov bra i egen säng! Har sovit som en kratta hela veckan, hotellets säng var ungefär lika hård som ett stengolv. 

Jag var rädd för att den här natten skulle bli helt horror, men det gick jätte bra! Kevin var vaken hela flygresan och somnade i bilen ca. kl. 01. Vi lyckades flytta honom till sin säng utan att han vaknade och han har inte sagt ett knyst på hela natten. Jag antar att han älskar att vara tillbaka i sin egen säng i sitt eget rum. 

Bara jag har tid så ska jag skriva mer om resandet med bebis. Det var sannerligen en ny upplevelse. 

3 kommenttia :

 1. Att resa med bebis och barn i allmänhet är nog inte riktigt som att resa endast vuxna. Men å andra sidan så är det också en upplevelse! ;)
  H. mamma P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo om man vill fara på lepoloma så måste man göra det utan barnen.

   Poista
  2. Definitivt! Kanske t.o.m utan man och med bästa tjejkompisarna...;)

   Poista

Roligt att du kommenterar!