20.6.2013

ElvamånadersKevin

Den 4.6 (dagen då vi åkte till Grekland) blev Kevin 11 månader gammal. Jag har inte hunnit skriva något 11månadersinlägg och tänkte komponera något kort. Här kan man läsa 10månadersinlägget.

Det största som har hänt är att han fått två tänder, en tand uppe och en nere (i Grekland fick han en tand till nere). Det ser ut som att framtänderna nu kommer alla i ganska snabb takt.

Han är stadig på benen och står utan stöd. Han går också med racerfart längs väggar och bord.

Han hade några dagar som han vägrade äta gröt. Han fick slicka på en torr Weetabix istället. Efter några dagars paus smakade gröten igen.

I sandlådan är hans favoritleksak spaden. Han sitter hur länge som helst med spaden i handen och slår på sandhögar och sandleksaker med den.

I Grekland simmade han för första gången i en pool. Han tyckte om det fast vattnet var ganska kallt.Man märker att han fattar allt mer saker och det känns som utvecklingen går framåt med stormsteg.

Han har inte sagt några riktiga ord än men försöker hemskt mycket säga mamma (mamamamamama).

Han gapskrattar när hans pappa busar med honom. Han har också börjat ge saker.

Buse is my middle name.

Han är fortfarande väldigt självgående. Håller på och leker och undersöker för sig själv. I en stor grupp kan han ibland söka sig lite åt sidan för att få lugn och ro.

Dagssömnen har varit lite problematisk och jag vet fortfarande inte om han vill sova en eller två sömner.Nu har vi inlett den sista babymånaden. Snart är han 1 år och sedan får man väl inte kalla honom för baby längre.

Han har redan på några veckor utvecklats massor. Men mer om det i ETTÅRSINLÄGGET (sjukt!).

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!