19.6.2013

Fullt upp!

Huh det har varit fullt upp idag. På förmiddagen kom svärmor och plockade upp Kevin och mig och så for vi till Pikku Jätti. Vi misstänkte att det är något fel på Kevin eftersom han endast sover om han fått Panadol. Och så var det ju. Han har tydligen ont i halsen och tryck i örat (något med trumhinnan) som troligen tar ont. Ingen öroninflammation dock som tur. Och så har han många tänder på kommande. Stackarn, ont i öra, hals och mun.

Efter läkarbesöket for vi ut till Paradiset där vi hängde hela dagen med Kevin. Det var varmt på stranden och en mycket fin dag med bra sällskap. Tur att vi får fara ut igen i övermorgon!

På kvällen for jag ännu till stan och hängde med Catariina i Koffparken. Jag blir alltid så förvånad när jag ser att folk rör sig ute på kvällen. Det var massor folk i parken.

Och förutom allt detta så har vårt nya matbord levererats idag. Huh. Nu måste jag sova. Ja, eller försöka sova. Det har inte gått så bra på den fronten.

Ett stillsamt hav och lite sköna moln.
Kevin var mycket intresserad av vattnet men han fick inte plaska. Det var så himla kallt.
Aaah. Häng i parken. Ingen som välte min dricka eller satt sig på mina jordgubbar! Jag behövde inte heller hela tiden hålla koll på att någon inte äter fimpar. Jag fick bara sitta där på min röv.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!