17.6.2013

Inomhuspicknick

Idag hade vi träff med en del föräldrar och bebisar som gick på samma familjeförberedelsekurs på Familjecentret. För lite över ett år sedan satt vi alla där i ring med våra enorma magar. Några månader senare satt vi i ring med våra minibebisar. Och nu träffades vi igen och jestas så babysarna hade växt sedan senast. Och det var ju så roligt att dom alla är nästan exakt lika gamla.

Det var egentligen meningen att vi skulle ha picknick men eftersom väderleksrapporten inte såg så lovande ut så hade paret som organiserade träffen hyrt ett utrymme åt oss i en lekpark (inte visste jag att man får hyra utrymmena, 20 euro/ timme kostade det. Kärl och kök fanns till förfogande.). Så det var skönt att kunna låta bebisarna krypa fritt och så blev det inomhuspicknick istället.

Den roligaste situationen var nog då vi skulle ta ett gruppfoto på bebisarna. Vi satte dem på golvet och sitta och sen stod 11 vuxna framför dem och ropade "kuckuu", hoppade, vinkade och gjorde grimaser så att de skulle hållas på sina platser och titta åt rätt håll. Bebisarnas miner var prisvärda, dom tittade på oss och tyckte att vi var helt galna.

Det hade också bakats födelsedagstårta och så sjöng vi Ha den äran åt våra ettåringar.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!