1.6.2013

Kapp Ahls dåliga kundservice

Om det finns något som irriterar mig så är det dålig kundservice. Idag hittade jag ett par fina shorts på Kapp Ahl, men storlek 36 fanns inte i den färg jag ville ha. Kollade i två butiker inne i centrum och i den ena butiken sa de att det finns två stycken kvar i Itis. Eftersom det var på hemvägen så beslöt jag att gå där via.

Jag frågade efter stoleken och mycket riktigt så visade systemet att det fanns två stycken kvar. Men dom fanns inte i hyllan. En av försäljarna sa att de finns i lagret och att de inte ids öppna lådorna idag för klockan är så mycket (en timme innan stängning på en lördag!!). Liksom va?! Jag hade ett par andra shorts också som jag skulle ha köpt, men tydligen dög inte mina pengar åt dem. Jag köpte inget därifrån.

Jag var också via Lindex och kollade på shorts. Jag såg en bikini som jag tyckte om men den minsta storleken som fanns framme var 40. Jag frågade en försäljare om det finns mindre storlekar och hon svarade glatt att hon går och kollar i lagret. Efter en stund kom hon tillbaka lika glatt och sa att det fanns både 36 och 38 och uppmanade mig att ta dem båda till provrummet.

Lite skillnad.

Vart for mina pengar? Jo till Lindex. Köpte en bikini fast jag egentligen letade efter shorts.

3 kommenttia :

 1. Herregud vilken dålig service!! Finns det ingenstans man kan ge direkt feedback på just den butiken och kanske till och med direkt till försäljaren?! Jag tänker om man ringer via kundtjänst eller nåt!Jag menar en timmer kvar tills butiken stänger och hon orkar inte gå till lagret?FY!

  VastaaPoista
 2. Så synd at du opplevde å bli slikt behandlet! Sa de noe om at de hadde fått varerne den dagen? Når man får varer så er de innpakket i "bakkar" som tar litt tid å gå igjennom, da det ikke er systematisk lagt i bakkane. Men uansett - kunne de iallefall lagt av den shortsen til deg og gjort slik at det inngikk i tilbudet/erbjudande selv om det er over. Det man har i butikk vil man jo selge :-) Jeg kler alltid om utstillingsdukkerne om en kunde ønsker akkurat den størrelsen - det er en selvklart service. Ta kontakt med butikksjef i den butikken, så løser det seg forhåpentligvis. Ha en fin dag:-)

  VastaaPoista
 3. Vet du, jag har liknande upplevelse av just Kapp Ahl i Itis. Skrev faktiskt ett blogginlägg om det i höstas:
  http://catten.ratata.fi/blogg/article-48992-131599-east-side-vs-west-side?text_48992=Kapp+Ahl&search_48992=Sök

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!