16.6.2013

Loppis och bitter bebis

Idag rymde jag hemifrån. Jag körde till Messukirppis i Mässcentret. Där fanns massor folk och jag t.o.m. köpte något. Jag brukar ha lite svårt att koncentrera mig på enorma loppisar. 

Jag skulle egentligen in till stan och hänga men ändrade mig när jag hörde att det var likadant dagssömnkaos hemma idag som det var igår. Jag körde via Itis och skötte lite ärenden och sen kom jag hem. 

Kevin har sovit 15 minuter på hela dagen. Nu började vi fundera om han kanske har ont någonstans. Han blev ju snuvig i Grekland och hade ont i öronen när flyget landade. Och efter det har han varit lite konstig. En söndag kväll är inte den bästa tiden för att föra barnets öron på check så vi får vänta tills imorgon. Stackars barn som inte kan berätta för sina dumma föräldrar vad det är som felar. 1 kommentti :

  1. Tänderna kan ju också ställa till det? Ofta märker man ju inte värk och ont så mycket då man är i gång, men då det är meningen att man ska varva ner och somna så är molande värk störande.

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!