17.6.2013

Melatonin

Dom som följer mig på instagram vet att jag tog melatonin igår pga. mina insomningsproblem. Melatonin är ett hormon som lär ska hjälpa med insomningen och man får det nu receptfritt på apoteket och t.ex. Life-affärer. 

Början av natten var en märklig upplevelse men jag tänker inte skriva desto mer om det efter en natt. Jag tänker ta en tablett några kvällar i rad och sedan ska jag berätta om det hjälpte alls. Jag återkommer. 

2 kommenttia :

  1. Hoppas det funkar. Har bekanta som varit mycket nöjda men aldrig provat själv.
    Hälsar,
    Mamma P

    VastaaPoista
  2. Jag brukar använda melatonin ibland och tycker att det funkar bra, men jag använder 3 mg-tabletter. Är det riktigt svårt tar jag två stycken. Jag började använda då jag hade en period med stora sömnproblem, men nu använder jag det mest sporadiskt. Själv beställer jag tabletter från USA eftersom man får det billigare därifrån.

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!