23.6.2013

Sju år!

Idag är det 7 år sedan 3jorn och jag blev ett par. Vi träffades egentligen på nätet men via en gemensam bekant hängde vi på samma fester i någon månad. Sedan blev det midsommar och jag lyckades övertala 3jorn att komma på midsommarfest. Vi festade första dagen i Kyrkslätt (Tack Anttu!) och den andra dagen i Sibbo (Tack Kjell!).

Lite på en månad efter att vi blev ett par flyttade jag in i min nya studielägenhet och 3jorn blev samtidigt en del av möblemanget i min lilla etta. Han bodde där fast han fortfarande var skriven hos sina föräldrar. Ett år senare flyttade vi till en tvåa (också studielägenhet) och vi blev sambor också på papper.

Tänk vad galet, att efter några månaders bekantskap som blev ett förhållande, låta en kille flytta in hos en. Jag visste redan då att det var något alldeles speciellt med den killen. För det är ju inte lätt att bo med en människa som man inte egentligen alls känner.

Idag, sju år, fyra lägenheter, en förlovning, ett bröllop, ett barn och många uppförs- och nedförsbackar senare är jag fortfarande lika övertygad om att denna kille är något alldeles speciellt. Tänk vilken lycka att just jag hann nappa honom!

Så här såg vi ut för ungefär sju år sedan.

5 kommenttia :

Roligt att du kommenterar!