27.6.2013

Sömnsvårigheter

Har era bebisar haft svårt med sovandet under denna hetta? Kevin, som för det mesta sover hela nätter, vakade förra natten mellan 00-02. Det förblev oklart om han

a) Hade hett
b) Hade ont någonstans
c) Ville visa upp sina gåtalanger
d) Hade sett mardrömmar

Oj så jag väntar på tiden då han kan berätta vad som är fel.

10 kommenttia :

 1. Ja, inte njuter Jon precis av hettan. Han svettas som en gris och är allmänt obekväm. Natten gick helt okej, men jag hade fönstret uppe och vi har ganska svalt inne. Som tur ska det bli lite svalare snart.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh tur att det är svalare nu redan! Åtminstone här var vi bor.

   Poista
 2. Vi hade precis samma tider. Max började natten i kortärmad body men sen när han vaknade 1 tiden tog jag av den och han sov resten av natten i bara blöjan (Vaknade ändå ännu ett par gånger). Det är svårt när han verkar vara svettig nästan hela tiden, far omkring med svettigt/vått hår hela tiden :(
  - Pamela

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo vi hade o Kevin i en ärmlös skjorta men vi tog av den när den var helt svettig. Svalare pliiiis!

   Poista
 3. Alicia är gnällig och bökar omkring fast bökar brukar hon göra. Gnällig vet ja inte om det är hettan eller för att hon ännu är snorig eller om tanden som dykt upp ännu värker,men hon sover ändå nätterna fast med gnäll.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo det är alltid svårt o veta var felet ligger. Kevin får också tänder nu. Och så har han lärt sig gå vilket ju kan påverka sömnen. Och så var han ju lite krasslig efter vår resa.

   Poista
 4. Adrian sover bra på natten, han får vara i bara blöjan och utanpå täcket. Men dagssömnerna är ännu sämre än vanligt nu när det är varmt. Hett har han nog hela tiden och svettas som en liten gris.

  Karin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huj, Kevin är också svettig konstant.

   Poista
 5. Oj vet du, ännu som 5-åring kan inte vår pojke berätta ens. Man vaknar av att han gråter i sin säng, man går dit, han är "uppvaknad" ur en mardröm, eller int ens helt vaken, sitter bara å gnyr och gnäller och så frågar man om han vill å kisi, å jeps, det var kisibråttet som störde, men han förstod inte det...

  Sen när mamma och pappa inte heller förstått att leda honom till toaletten, så måste man sen springa där några gånger då han vaknar i mardröm, och sen "pling!" kommer man på att aijoo... kanske å kisi... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee. Nåjoo men han kanske ändå kan berätta typ om han har ont i öra eller så. Så man behöver gissa lite mindre.

   Poista

Roligt att du kommenterar!