3.6.2013

Tidig morgon

Idag vaknade Kevin 4:30 och skrek som en galning. Vi tänkte inte få honom lugn på något sätt. En timme tog det ungefär före han lugnade ner sig och sedan var han pigg som en mört. 3jorn och jag var mindre pigga.

Nå, kl. 8 var han sedan helt slut och 8:30 somnade han för sin första dagssömn. Att så idag.

3 kommenttia :

 1. Oj nej! 4.30 är kanske nog i tidigaste laget. Huh... Passa på att sova då Kevin sover idag, annars blir dagen oändligt lång. Noah har kortat av sin dagssömn från 2,5 h till 25 min de senaste veckorna och jag är allt annat än glad. Sur och tvär Noah och sur och tvär mamma. Ibland längtar jag 7 år fram i tiden... :)

  VastaaPoista
 2. Usch vad jobbigt. Vår dotter gör lite lika, vaknar tidigt och skriker men brukar nog lugna ner sig ganska snabbt och somna om. En dag hände det att hon inte somnade om, då tog hon förmiddagsvilan 8.15 och sov endast 45 minuter :(

  Vår dotter är lika gammal som Kevin och jag har märkt när jag har läst din blogg om hur han kan krångla med dagssömnen att det måste vara något med åldern för vi har samma problem. Hoppas att det är snabbt övergående :)

  VastaaPoista
 3. Vi hade också en "piggelin" i morse. 5.15.....Jäsp! Dessutom var han vaken mellan 1 och 2 vilket inte hänt på länge. Undrar om det var värmen eller övre frantanden som bråkar eller något helt annat. Dessutom har vi också lite bekymmer med dagssömnen nu.
  Mamma P

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!