3.7.2013

BB-krämen som räddar hemmamamman

Jag har redan en tid tänkt skriva om en ansiktskräm som räddar mycket i min hemmamammavardag. Nämligen BB-krämen. Jag tror att jag skrivit något om krämen tidigare men inte just den här krämen. Jag har använt Garniers BB-kräm redan tidigare, ni vet den som fanns först. Den har alltid kännats lite fet för min hy och slutresultatet har varit glansigt. Nu märkte jag att Garnier också har en BB-kräm för fet och blandad hy. Och den fungerar mycket bättre för mig.

Jag lägger ett lager BB-kräm dagligen och nu har jag nästan slutat använda vanlig foundation eftersom den jag har nu känns som ett tjockt lager i ansiktet (Maybelline FIT Me). Före vi går till sandlådan, före vi far till stan, före jag går på fest. Alltid slängs BB-krämen på. Det är så enkelt och snabbt på något vis. Behöver ingen svamp eller borste, smörjer direkt med händerna.

Jag har haft mycket problem med min hy tidigare (atopisk hy och vuxenacne) så om jag får välja bara en sminkprodukt så är det nog något som ger huden en jämnare ton. Och just den här produkten passar jätte bra för mig!

Läs mer om krämen här: www.lyko.se!

Mitt sanna jag till vänster, mörkt under ögonen, ojämnheter  efter en period av svår vuxenacne. Till höger min vanliga look här hemma efter en omgång av Garniers BB-kräm.

6 kommenttia :

 1. Wow! Har länge funderat om jag borde skaffa BB-cream. No affeance - men efter att ha sett skillnaden vet jag vad mitt nästa inköp blir. :) /Tanja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoppas du hittar en kräm som passar just dig!

   Poista
 2. Amen! Upptäckte BB-krämen för en tid sen och den är ju som en gåva från gud.

  VastaaPoista
 3. Åh! Den krämen måste jag skaffa. Jag har riktigt samma hy som dej. Tack för tipset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Var så god! Hoppas den fungerar lika bra på dig som på mig.

   Poista

Roligt att du kommenterar!