5.7.2013

Den tunga dagen

Idag har vi sagt ett sista jordligt farväl till svärfar. Och just nu är jag faktiskt arg. Arg på att livet kan vara så orättvist.

Idag är jag för första gången ensam hela natten med Kevin eftersom 3jorn är borta. Det började "bra" med att han somnade i bilen när vi körde hem från min mamma. Han sov i bara 10 minuter men jag fick kämpa med att få honom att somna till natten. Tog först en timme som han bara härjade i sängen. Sen bajsade han och det blev blöjbyte. Han var genomsvettig så jag gav ännu vatten åt honom. Han drack hela pipmuggen tom (ungen som vägrat både pipmugg och vatten).

Men nu sover han. Jag väntar med spänning vad natten för med sig. Vi har haft lite jobbiga nätter nu och jag tror det beror på att den andra övre framtanden nu kommer igenom. Hoppas natten går bra. Jag är nog inställd på det värsta möjliga så jag kan bara bli positivt överraskad.

1 kommentti :

  1. Ifall nätterna är jobbiga prova att ge en Panadol supp, här fungerar det bra när tänderna spricker fram. /Tanja, mamma till Emil - 11mån3veckor.

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!