11.7.2013

Let the packningsrumba begin!

Nu börjar packningsrumban igen! Vi ska spendera en vecka i Estland. Vilken tur att jag inte hade slängt packningslistan som jag skrev inför Greklandsresan! Vi kan nästan följa samma lista med några undantag.

Min chef som är Estlandsexpert berättade att barnmaten är dyrare i Estland än i Finland. Så ikväll ska vi handla en veckas mat åt Kevin och så får vi igen rouda med oss mat åt honom (precis som vi gjorde när vi åkte till Grekland). Men tur att vi blivit av med ersättningen i allafall!

Jag hoppas att vi får allt att rymmas i vår bil (har inte en farmare, och vi ska ju ha resevagnen med). Tur att resesängen och Mölkky åker med en annan bil. Och tur att det finns två andra bilar som vi i värsta fall kan slänga över saker i!

5 kommenttia :

 1. Uuuh, Eesti! Vart/vad tänker ni besöka? Vi tänkte kanske ta nån 5-4 dars resa dit i augusti men tar gärna emot tips om vart det lönar sig att fara :)

  -pupps-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vi ska bo i ett hus på Saarenmaa, i Kuresaare. Har inte någo desto mer planer för vår vistelse. Bra stränder lär där ska finnas.

   Poista
 2. Ni ska ha det så skönt & njuta! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack det ska vi! Det bästa med resan är nog att vi har barnvakt med oss! :)

   Poista
  2. Oj, det låter härligt! (:

   Poista

Roligt att du kommenterar!