21.7.2013

På resa med fotografmannen

Jag gick igenom lite Saarenmaa-bilder och märkte att 3jorn på ganska många bilder håller på med sin kamera. Som vanligt. Ibland undrar jag om han hinner uppleva något av våra resmål IRL eller blir det bara genom kameralinsen. Nå, vi har ju nog väldigt mycket fina bilder från våra resor och det är ju helt trevligt. Men någon gång kunde den där svarta klönten lämnas hemma tycker jag. Senast sen när man tror att den vuxit fast i hans ansikte. Hih.4 kommenttia :

 1. Jag känner så igen mig i att ha den fast i ansiktet hela tiden ! Men ibland tänker jag sådär "Okej, idag ska jag bara njuta av det jag ser o int fota!" o sen ser man alla fantastiska foton framför sig...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo det är ju just det att om man lämnar kameran hemma så ser man en massa som man skulle villa fota.

   Poista
 2. Det där är såååå bekant! Min man fotar oxå massor, o det tar tiiid när han ska fixa o trixa för att få den rätta bilden. Visst är slutresultatet snyggt, men ibland sku man vilja gå vidare o kolla på nåt annat , hehe..

  h. fotografänkan

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!