8.7.2013

Polarn o Pyrets rea

Såg på Polarn o Pyrets Facebook-kirppis att de idag skulle öka på rea-procenterna i butikerna. Så jag for en andra sväng till Pop (var redan en gång och kollade deras rea) och köpte två kortärmade som hoppeligen passar på Kevin nästa sommar.

Det fanns massor reaprodukter kvar, åtminstone i Itis-butiken.

Randigt, suprise, suprise!

2 kommenttia :

  1. Jag såg er idag! Ni åkte ner med rullbandet och gick mot garaget då jag gick där uppe. Hade sagt hej om inte ni redan åkt neråt. Jag var helt ensam och shoppade. :D Men hade en inköpslista till djurbutiken som tog det mesta ur budgeten.. :/ Nå, nu har vi fiskmat i alla de former!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa! Aijaa! Jag hade nog så brottom till bilen att jag inte alls hann se mig runt :)

      Poista

Roligt att du kommenterar!