1.7.2013

Rädda era feeds från Google Reader senast idag

Nu är jag redo! Nu får Google Reader sluta fungera. Jag har hittat min nya RSS Reader! Nämligen The Old Reader.

Jag har testat Feedly och Bloglovin, men de fungerar inte alls som jag vill. Jag vill ha något som jag kan använda precis som Google Reader. Jag vill ha en lista på alla bloggar till vänster och så ska det komma en parentes med en siffra brevid alla dom bloggar som har nya inlägg. Sedan vill jag kunna öppna dem i den ordning jag vill. Detta alltså för att vissa bloggar brukar ha inlägg som kräver mera tid medan andra ofta bara har bilder och en kort text. Jag vill välja vad jag klickar fram och när. Jag vill alltså inte att alla inlägg kommer huller om buller och de nyaste först.

Jag registrerade mig på Old Reader redan då när Google kom ut med den tråkiga nyheten om att Google Reader läggs ner. Jag importerade mina kontakter till Old Reader men det ville inte fungera. Jag låg i någon kö för import och jag antar att det var några (läs: miljoner) andra som ville importera samtidigt som jag.

Nu blev jag påmind om Old Reader och gick in där och märkte till min glädje att allt nu finns där! och den fungerar exakt som jag vill (något trögt tycks det nu igen vara med Ratata-bloggarna och deras nyaste inlägg men hoppas det inte är långvarigt).

Så om någon ännu letar efter sin nya Reader och vill ha en som liknar Googles, skaffa Old Reader! Ni hinner ännu exportera era feeds från Google Readern. Imorgon kan det vara för sent!

Screenshot från: Newspaper Times: The best alternatives for Google Reader.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!