9.7.2013

Sand omnomnom!

Nå just så! Idag på vår lokala playa fattade Kevin plötsligt att han ju kan spotta ut tutten och sätta massor sand och stenar i munnen. Och så fick han raivare när han inte fick syssla med sådant. Det har varit så chill i sandlådan när han inte satt något i munnen tack vare tutten. Nu får man väl börja vara lite mer uppmärksam. 

7 kommenttia :

 1. Jaa suck för det där sandätandet! Jag gillar inte alls sandlådan nu för han gör inte annat än äter sand. När ska de sluta stoppa precis allt i munnen?!

  Karin

  VastaaPoista
 2. Ha, haaa...Vi har också ätit sand idag och igår och i förrgår.Men jag tänker att det inte kan vara så farligt. Vår första spotta ut det men lillkillen äter glatt. Idag hittade jag lite rester i blöjan. ;)
  -mamma P-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa nå kanske jag också hittar det snart i blöjan! Jag har egentligen inget emot att han äter sand (inte i kopiösa mängder såklart, men sådär lite) men när han sätter stenar (diameter 1-3 cm) i munnen och går glatt omkring och suger på stenen. Jag är rädd att han ska storkna i den :(

   Poista
  2. Jo stenar är inte så kul men lite sand rensar väl tarmarna? )

   Poista
 3. Alicia äter nog sand så gott som varje dag, eller okej kanske varannan. Jag tar alltid bort tutten när hon inte är ledsen så det är sällan hon har den i munnen i parken. Jag gillar inte sandlådan just för att hon stoppar sand i mun, men det finns ju annat man kan göra i parken. När skall de fatta att inte stoppa sand i mun, det kan ju inte vara gott ?

  Ingela

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii. Nå på sandstranden finns det inte så mycket mer än sand, kanske han just därför fattade grejen idag :D Och på vår gård har vi också bara sandlåda, gunga och ett gungande lejon. Jag är så lat att jag inte har orkat släpa honom till någon park på förmiddagen då vi brukar vara ute. Och alla grannkaverin brukar också vara på gården så det är kul. Men när han blir äldre vill han ju säkert till parken. Och man får ju gratis mat där också kl 12 så vi ska definitivt släpa oss dit nästa sommar :D

   Poista

Roligt att du kommenterar!