7.7.2013

Sömnproblem igen. Säg att det bara är en fas!

Har någon annan upplevt att barnets sovande blivit problematiskt kring ett års ålder? Snälla, säg att det bara är en fas och att barnet började sova bra igen efter några veckor (ja, alltså dom barn som har sovit bra tidigare).

Jag har nog hört att det kan bli problem med sovandet när barnet börjar gå. Och sen får ju Kevin tydligen femton miljoner tänder på en gång. Han har ingen öroninflammation och läkaren skrev ut en värkmedicin för tandssprickningen som har mer långvarig inverkan än Panadol. Så han borde inte ha ont. 

Jag har också funderat på om han börjar ha "eroahdistus" som stör sömnen. Han hänger mer fast i mina ben än tidigare men kan nog leka för sig själv fast jag är utom synhåll. 

Suck! Jag vill ha våra vanliga nätter tillbaka!

5 kommenttia :

 1. Det är nog en fas:) elliot hade exakt samma i ca. 4 dagar få kring ett års åldern eller var han månne lite äldre men anyway tänkte jag att nu ör våra bösta nättar förbi;) men det varade inte längre än en vecka:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nå huh att det gick över! Hoppas det går över för oss också.

   Poista
 2. Ja,vi har samma! Alltså Alicia brukar somna direkt på en sekund när man lagt henne i sängen men nu skriker hon direkt och stiger upp och när hon ser att man går ut från rummet skriker hon mera. Alltså hin somnar nog hyfsat snabbt ändå men kan gnälla till flera gånger under natten och det verkar som om hon vill konstatera att man är där för hon ser efter mig hela tiden. Överlag är hon ganska mammig nu, Peter får inte ens mata henne. Jag hoppas det går över snart!

  Ingela

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ojdå! Men hon skriker ändå inte på natten. Kevin skriker ju och kan sedan vara vaken 1-2 timmar före han somnar om. HUUUUUH! Men tur så vår 3jorn ändå mata honom :D

   Poista
 3. Jaaa VIIIII!!!

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!