28.7.2013

Städsession hemma

Vet ni vad? Jag är hemma! Och mina killar är kvar i Paradiset. Jag kom hem en dag tidigare och har städat som en idiot. Svetten bara rinner. Vi hade det riktigt snuskigt här hemma eftersom vi varit bortresta i flera veckor och har bara varit hemma och vända.

Ja, min barnfria tid skulle jag ju väldigt gärna använda till något annat än städning. Men jag tror det blir bättre såhär. Jag kan njuta mer av att vi är hemma hela familjen när toaletterna är städade, lakanen är rena och dammråttorna inte kryper omkring i hörnen. Vi har ännu en massa grejer kvar från Kevins kalas som ligger omkring och skräpar, typ muffinsformar, ballonger och engångskärl. De ska bort.

Jag har ännu hela badrummet och köket kvar att städa men nu ska jag ta en butikspaus. Kylskåpet ekar tomt nämligen.

2 kommenttia :

  1. Sådär borde jag ha gjort också. Vi har varit nu en vecka hemma och jag städar ännu. Liksom hur hinner man städa när man är ensam hemma med bebis? I don't get it. Nu är det lite i taget då det blir en liten stund över. Sjukt frustrerande!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jo det är nog svårt att hinna. Tur att jag kom på att komma hem tidigare :P

      Poista

Roligt att du kommenterar!