16.7.2013

Tiden går så fort

Allt är bra med oss! Dagarna känns bara så korta och dom går så himla fort när man har "täysi tohina päällä". Kevin har nog sovit hela nätter men han har varit ganska gnällig dagtid. Vet inte om det beror på att hans rytm ändrat lite pga. resandet (han sover himla dåligt i vagn nuförtiden) eller om det är något annat. Men jag är mentalt lite slut av att han blir arg så lätt. Typen som förr var så easygoing. Nå, kanske det bara är en fas, som vanligt.

Igår körde vi till Kaali och tittade på en krater som en meteorit lämnat efter sig för ca. 4000 år sedan. Vi fiskade också lite lax till middagsbordet. Och Kevin fick plaska i sin minipool på eftermiddagen. På kvällen hann vi fara och shoppa lite av min favoritdeodorant och så läste jag ett kapitel i min bok.

Idag tar vi det lite lugnare och Kevin sover just nu dagssömn i sin säng. Hoppas han sover lite bättre nu än de tidigare dagarna när han sovit i vagnen. Det äldsta paret är och golfar och det yngsta paret var just på lenkki. Jag tänker parkera med min bok på gården och ta det lugnt.

Tittade på ett hål i marken i Kaali. Det fanns också ett museum fyllt med stenar från olika hål och bilder på detta hål.

En lax och 3jorn.

Ett sjörövarskepp.

Suddig njutning.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!