11.7.2013

Tvätta om och om igen!

Alltså det är ju sjukt bra att det finns barnlås på diverse apparater! Men vår tvättmaskin AAAAARGH! Den har barnlås jovisst, men det går ändå att slå av och på maskinen när låset är påslaget. Tvättmaskinen finns i "blöjbytarwessan" och Kevin älskar att trycka på knapparna. Och vi har låtit honom göra det eftersom det är det enda sättet att hålla honom stående på ett ställe i några sekunder. 

Så ganska många gånger har han lyckats slå av strömmen på maskinen mitt i ett tvättprogram och då är det bara att börja hela tvättningen från början eftersom maskinen tydligen nollställs. Så frustrerande!

Borde hitta på något annat sätt att få honom och stå still. Och helst i det andra badrummet. Men där finns inga spännande knappar att trycka på. 

3 kommenttia :

 1. Ge en klädknipa åt honom, vår 1-åring är helt fascinerad av dom :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa tack för tipset! Vi har inga klädknipor så kanske vi måste skaffa :)

   Poista
 2. Ja alltså vad ÄR det för idiotiska barnlås på dessa maskiner? Vår yngsta har sportat med samma knapp alltså. ;) Nuförtiden kan han dock fint redan hjälpa till på riktigt, jag bara väljer rätt program. MYCKET viktigt för honom att få fylla den och trycka in allt annat då. :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!