25.8.2013

Äiti on vähän väsynyt

Kevin fick snuva igår. Just passligt när man själv var helt mörbultad i hela kroppen. Natten blev en katastrof och det slutade med att jag gick och sova på golvet i Kevins rum. Det lugnade ner honom lite och fast han fortsatte vakna med en timmes mellanrum så lugnade han ner sig direkt när han såg att jag var där. Så jag fick inte så mycket sovet eftersom han alltid vaknade när jag just hade somnat. Like back in the good old days!

Pojkarna for till Paradiset och jag blev hemma för att fixa lite mat inför nästa vecka, tvätta byk och vila. Jag ska cykla till Paradiset om någon timme.

Precis som förr, då när vi inte fick sova i vår familj, så sitter jag och dricker kaffe och äter Suffeli som vi fick från gårdagens triathlon. Varför delas det ut choko på sportevenemang? Hmpf. Synd att gårdagens endorfiner redan har lagt sig.


2 kommenttia :

 1. Vår son har också haft snuva så vi har sovit lite dåligt. Dock är vi på bättringsvägen nu.
  Men vad är det som gör att godissuget och sötsuget blir som värst när man är trött??? Skulle ha kunnat äta hela godishyllans innehåll här i veckan... Ush!
  -Mamma P-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blää det är nog konstigt! Men min mamma har lärt mig att kexchoklad är just bra att äta om man ska äta, alltså typ Suffeli och Kismet, eftersom de innehåller så mycket luft. :P Bra att er son är på bättringsvägen!

   Poista

Roligt att du kommenterar!