8.8.2013

Blubb blubb!

Ikväll kom min mamma och hennes man och tog hand om Kevin en stund och 3jorn och jag for till simhallen i vår förort. Vi tränade simetappen inför triathlon och det gick väldigt bra.

Vår simhall är nyrenoverad och väldigt bra. Jag har senast besökt simhallen för ca. 10 år sedan när jag bodde i denna förort. Det var helt annorlunda nu än då, bra så! Men när har simning blivit så galet dyrt? 5,80 kostade det och vi var där en timme. Huh!

Nu undrar jag också att hur man bär sig åt om man far och simmar med en överaktiv springande toddler och man är ensam med typen i omklädningsrummet? Har ni några bra tips om hur man klarar det smidigt? Det skulle vara väldigt kul att fara till simhallen med Kevin och där fanns en riktigt bra bebibassäng.

7 kommenttia :

 1. Alicia brukar få leka med min plånbok/nycklar när jag byter om, sen är man snabb som bara va i duschen med henne o sig själv. När man ska klä på sig o föna håret brukar hon få äta typ banan och själv är man återigen väldigt snabb, men det går.

  VastaaPoista
 2. Man tar mommo eller famo med och simma, så gjorde vi ;)
  Tessa

  VastaaPoista
 3. Nu vet jag inte hur man ska få dem att vara stilla men ett tips är i alla fall att köpa simskor så att de inte halkar då de springer runt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa. Jag visste inte att sådana fanns. Ska man ha på sig dom i bassängen också?

   Poista
 4. Jo, de är rätt tighta så man orkar nog inte dra av och på dem så många gånger. Vi köpte från vanlig sportbutik, fanns där de har simkläder för barn. Jag tror att märket var Speedo.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!