18.8.2013

Det vackra bröllopet

Nu är hela familjen återförenad. Vi hämtade hem Kevin på eftermiddagen från min mamma och han hade varit väldigt snäll. Så mycket snällare än hemma (han är inne i någon period nu så han testar verkligen 3jorn och mig).

Igår var vi på bröllop i Gamla kyrkan och på fest i G18. Det var en vacker tillställning och ett väldigt lyckat bröllop. Bruden och brudgummen var så himla söta. 3jorn agerade fotograf och jag hjälpte lite honom med blixtar och grejer. Vi hade också väldigt bra bordssällskap. Mot slutet av kvällen tog tröttheten över. Jisses vad tidigt jag blir trött nuförtiden.

Här kommer några av dom bilder jag knäppte med min lilla kamera under kvällen. Tack J & A för att vi fick närvara på er stora dag!

Mr. & Mrs.

3jorn och jag i början av kvällen då vi ännu var fräscha.

Vi hade bl.a. Mekke och Char som bordssällskap. Här poserar dom med bruden.

Buketten flyger.

Sedan flög strumpebandet.

Kvällens outfit (jag fattar inte att jag hade klackar hela kvällen. Autch!

2 kommenttia :

Roligt att du kommenterar!