14.8.2013

En mamma får väl gråta ibland?

Alla mammor har väl tagit en gråttimeout i smyg? Igår kväll satt jag på balkongen och försökte lugna ner mig. Kevin bara skrek och grät och inget var bra. Tur att 3jorn har lite längre tålamod än jag. Mitt tålamod är väldigt kort om jag är trött och hungrig. Vilket var fallet på kvällen igår. 

Alla får ju ha sin åsikt om vaccin. Jag tycker att perusvaccinen är bra att ta men typ vaccin mot vattkoppor och influensa känns lite onödiga för normalt folk. Men igår svor jag nog över alla vaccin. Värst var nog det att det var vi själva som låtit Kevin vaccineras och oj så han led! Det kändes riktigt skit. Men i det långa loppet är det ändå bra såhär. 

Hoppas Kevin blir normal idag. Han sov mellan ca. 01 och 07 och jag sov på en madrass på golvet i hans rum. Han verkade inte alls villa vara ensam. 

6 kommenttia :

 1. Oj nej så jobbigt det låter! Hoppas det går fort över detdär. Vi hade som tur inga problem med 1-årsvaccinerna, får se hur det går i fortsättningen. Men att gråta ja...

  Själv ställde jag till med gråtfest för några veckor sedan, då E bara trotsade och bråkade och kinkade och mitt tålamod gång på gång prövades och det slutade med att jag skrek fult åt honom. Jag grät och grät och hulkade över hur himla svårt och jobbigt det är att vara en sån mamma som man själv vill vara. Men det hjälpte faktiskt mej att gråta och bara låta det rinna av mej, sen tänka lite och sen blev det en stund lite lättare att vara mamma igen.

  Kämpa på! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ugh. Kanske man måste ta och fixa en gråtfest nu och då så man orkar bättre :)

   Poista
 2. Oj som jag har gråtit under mina snart 3år som mamma! Både av glädje, oro och frustration!! Det är absolut okej att gråta och det är det enda som hjälper åt mej! Lätta på trycket lite :) Och vet att det kommer komma många fler tårar ännu! Kämpa på! Kram!

  VastaaPoista
 3. Ja verkligen - att vara mamma måste nog vara den svåraste arbetsuppgiften och rollen ever. man orkar ju inte hålla humöret och tålamodet upp alltid. jag har nog haft många nätter och extremt tidiga morgnar som jag har tänkt slänga in handduken...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo faktiskt, det är nog den svåraste arbetsuppgiften som finns!

   Poista

Roligt att du kommenterar!