27.8.2013

En supermorsadag

Idag skulle vi ha mammaträff med morsor och barn från babyrytmikgruppen. Det slutade med att det bara var Kia&Max och Kevin&jag som träffades. Vi hängde lite hos dem och sedan i deras närlekpark. Max åt sand och Kevin sprang runt som en dåre. Som vanligt. Det var skoj!

Jag har nog varit en supermorsa idag. På förmiddagen var vi till butiken och sedan med cykel till närlekparken. Jag lagade också mat direkt på morgonen. Soppa åt Kevin och sallad åt mig. Tänk om man alltid skulle orka vara sitt bästa jag? Man skulle få så otroligt mycket gjort. 

På bilden nedan ser ni fina Kia och söta Max. Kevin skymtar i bakgrunden eftersom han hann springa iväg innan telefonens kamera öppnade. 

2 kommenttia :

  1. Om man alltid skulle vara sitt effektivaste jag skulle man ha dött av burnout för länge sen :)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!