24.8.2013

Helsinki City Triathlon

Nu är triatlon avklarat! Shit så det var tungt! Värst var bytet från cykel till löpning. Efter den sista helvetesbacken var benen totalt spagetti! Försök nu sen springa!

Jag är väldigt nöjd med resultatet med tanke på att vi inte har tränat just alls på semestern. Min tid var jämnt en timme. Jag simmade snabbare än jag trodde att jag skulle göra och cyklingen var min starkaste gren. Lyckades fara förbi många av dem som simmade snabbare än jag. Men löpningen gick riktigt trögt. Och det fanns hemska uppförsbackar längs rutten. 

Nu har jag ont i hela kroppen och värre blir det imorgon. Aaah!

Helsinki City Triathlon är nog ett fint evenemang och jätte bra organiserat med tanke på att det är tusentals deltagare. Det skulle ha varit roligt om det skulle ha funnits fler hejare längs rutten, jag skulle ha fått mer krafter av det. 

Nästa år igen! Och då ska jag träna innan loppet! Hih!


5 kommenttia :

 1. Shit så duktigt! Heja er!

  VastaaPoista
 2. Jeij, fint!! Det var meningen att jag också skulle delta där men jag har varit sjuk nu i nästan två veckor och har tre olika mediciner, så det blev tyvärr ingen triathlon för mig i år :( Våra nya grannar är "proffs" på triathlon (mannen deltog i ironman tävlingen i Köpenhamn förra veckoslutet) och fick mig/oss också intresserade av grenen :) Våra grannar var med och ordnade evenemanget faktiskt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vad synd att du inte kunde delta. Hälsa grannarna att det var jätte bra organiserat!

   Poista
 3. Duktigt! Hur länga sträckor/gren var det?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 300 meter simning, 10 km cykling och 3 km löpning.

   Poista

Roligt att du kommenterar!