12.8.2013

Mycket hår = äldre?

På rådgivningen berättade jag att en gubbe i Kumpula trodde att Kevin var närmare 3 år gammal. Han var själv morfar till två flickor och han påstod att den yngre var lika stor som Kevin och hon fyller tre år riktigt snart.

Jag ba: "Han är ETT år gammal!"

Vår rådgivare sa att Kevin nog ser ut som en liten pojke och att hon kan förstå att han misstog sig. Hon tyckte att det beror mest på att han har så mycket hår. Bebisar och små barn haft ofta ganska fjunigt hår.

Jag har ingen skillnad om någon gissar fel Kevins ålder (fast det for ju nog ganska mycket fel), men på rådgivningen började jag fundera på Lillkusinen som har den tjockaste hårman jag sett. En riktig lejonpojke är han!

På tal om Lillkusinen så lånade jag två bilder från hans morsas blogg. Bilderna är tagna i Haltiala igår.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!