19.8.2013

No Tangle och Macadamia

Ni såg ju tidigare att jag köpte en No Tangle-borste när vi var på Saarenmaa. Jag köpte den mest för att det kom Macadamia-olja på köpet. Fick också ett prov på Macadamia hårinpackning.No Tangle-borsten har varit jätte bra för mitt hår. Det känns skonsamt att borsta och den reder upp håret bra. Jag hittade borsten på bangerhead.se. Där står att borsten är så mjuk att den inte luggar när man borstar. Så sant!Och Macadamia-oljan och inpackningen då? Jag förstår att det har talats så mycket om den. Mitt torra hår blev helt galet mjukt och härligt efter att jag hade använt dem. Oljans doft är inte kanske en stor favorit för mig. Den doftar lite etniskt och jag brukar inte tycka om sådana dofter. Inpackningen däremot doftar bättre.Macadamias produkter är ganska dyra, men nog värda sitt pris. Kanske jag kunde önska hårinpackningen till födelsedagspresent (fyller om en vecka). Så skulle jag kunna behandla mitt sommartorra hår inför hösten.

Här ännu en bild på inpackningen.
"Produkterna från Macadamia Natural Oil innehåller en perfekt mix av två av världens mest näringsrika och dyrbara oljor; Macadamia Nut Oil och Argan Seed Oil. Dess unika egenskaper skapar den perfekta vardagslyxen; en produkt som ger näring, helar, återupplivar och föryngrar även de mest problemfyllda hår."

1 kommentti :

  1. Tänkte bara tipsa om beautybay.com ! Där finns MASSA billigare salongsprodukter, beställer alltid schampo osv därifrån. Just dendär inpackningen finns mycket billigare där o det är alltid gratis toimituskulut. Helt super sida!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!