10.8.2013

Saarenmaashopping

Jag har inte hunnit berätta vad jag gjorde för fynd på Saarenmaa. Så nu ska ni få se!

Det blev diverse kosmetika. Lady Speed Stick har varit min favoritdeodorant i säkert 15 år. Jag blev glad när jag märkte att de hade förnyat sig och fått nya goda dofter som håller bra. Jag köpte säkert 10 st deodoranter. Garniers Oilia hårfärg var hälften billigare i supermarketen i Kuresaare än vad den kostar här hemma så jag köpte några paket hem. Pantenes shampoo blev jag helt kär i, mitt hår blir jättemjukt av det.


Jag köpte en No Tangle-hårborste och fick med Macadamia-olja som jag alltid har velat testa. Avokadooljan köpte vi på ett ställe som hette Goodkaarma där de tillverkade ekologisk tvål. Nagellacken var väldigt billiga. Hittade också ett lack som byter färg beroende på om det är kallt eller varmt.

På Goodkaarma fanns det massor ekologiska tvålar att välja mellan, denna fick komma hem till oss.

Jag köpte äntligen en jumppaboll. Hittade söta ballerinas och en topp med stjärnor och spets.

Dessa skålar är jag nog mest glad över. Dom är som karameller. Råkade hitta dem i den lokala supermarketen. Det fanns också underliga tesorter, eller vad sägs om Strawberry Cupcake och Blueberry Muffin?

3 kommenttia :

 1. Jag måste få hära om strawberry cupcake! Antingen är det riktigt gudomligt eller sedan det värsta någonsin. Har svårt att tänka mig att det bara är något mitt emellan. Finns Lady Speed Stick annars i Finland?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alltså det smakar faktiskt bara vanligt te med bär i. Så det var inget speciellt. Lät coolare än det var! :D Tyvärr får man inte Lady Speed Stick i Finland. Därför brukar jag hamstra det från Estland.

   Poista
 2. Ahaa! Måste fara till Tallinn asap!

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!