20.8.2013

Sugrör is the shit!

Min kompis gav ett bra tips angående avvänjning av tuttflaska. Om man ger mjölk ur en liten tetraförpackning med sugrör så kan man trycka på förpackningen så att det kommer mjölk ur sugröret. 

Idag var vi en sväng till svärmor och råkade ha med en tetraförpackning med mjölk så vi testade genast. Efter några tryck så fattade Kevin att suga! Och så drack han ganska mycket mjölk. Inte lika mycket som från tuttflaskan men mer än från en pipmugg. Så det känns som att vi kommit lite längre på tuttflaskavvänjningsvägen idag!

Han satt också och åt makaronilåda med sked. HELT SJÄLV! Jag satt och undrade vad jag skulle göra när jag inte behövde mata. Massor plötslig fritid liksom. Kanske jag i framtiden skulle hinna äta samtidigt som Kevin äter!?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!