8.8.2013

Superbloggmorsadagen

Idag har jag varit en sådan där morsa som man bara läser om på mammabloggar. Och när man läser om deras liv så känner man bitterhet och avundsjuka. För att man själv är så lat och gör så lite under en dag.

Jag började min superbloggmorsadag med att dammsuga. Tillsammans med Kevin (!!!). Det har aldrig hänt förut. Sen städade jag lilla toaletten. Jag bäddade också sängen (!!!). När Kevin sov dagssömn så bakade jag en blåbärspaj (!!!) som blev GOD (!!!). Efter det fixade jag ihop sallad åt min man och mig.

När Kevin vaknade förde jag honom på playdate till Elliot. Det var hett och kul! Pojkarna var helt svettiga.

På kvällen motionerade (simmade) jag ännu tillsammans (!!!) med min man. Och så såg vi en film just. Det händer sällan.

Blir lite anfådd av mig själv.

Efter gårdagens skitdag blev det alltså en superdag. Det är nog tur det! Men i morgon blir det nog en vanlig dag. För jag är bara en vanlig morsa.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!