1.8.2013

Tips på produkt i Libero-poängbutiken

Vi samlar ju på Libero-poäng. Jag har för länge sedan beställt ett par strumpor och en boll åt Kevin med poängen men sedan tog det länge innan jag använde av poängen igen. Jag blev glad när jag märkte att det hade kommit en ny produkt som råkade vara något som jag tänkt på att skaffa. Nämligen en muggställning med ett dragkedsfack till barnvagnen. Kostar 2000 poäng.

Igår kom grejen äntligen på posten och idag testade jag den för första gången på resevagnen och den passade bra. Man kan gå på vagnpromenad och ha dricksflaska både åt bebisen och mamman och i dragkedsfacket kan man förvara t.ex. nycklar, plånbok och telefon. Sjukt bra och man kommer lätt åt sakerna!

7 kommenttia :

 1. Perfekt! Jag såg på den där senast idag, sån ska nog jag också ha. Förstås så har jag ju alldeles nyss först börja komma ihåg att registrera poängen så det är en bit kvar till 2000...

  Karin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo det tar ju en stund att samla ihop så mycket poäng. :)

   Poista
 2. Alltså va e Libero-poäng o hur registrera men dem? Jag är nog med i Libero-klubben men har aldrig fattat hur man samlar poäng. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alltså i blöjpaketen finns det koder som man registrerar på nätet och på så sätt samlar man på poäng.

   Poista
 3. Hur bred blir den? Vår teutonia har väldigt brett mellan handtagen... Fiffig uppfinning nog :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm den är nu fast i resevagnen som är i bilen så jag kan inte mäta. Men domdär tarrabandena är nog långa och dom är på det spändaste på bilden. Så jag tror nog den passar teutonian.

   Poista
 4. Tack!!!
  Vi samlar också poäng och jag tittade på den här en dag och fungera om den är bra. Liberos bild gav inte en så bra bild av hur den ser ut i användning, men nu vet jag! :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!