2.8.2013

Tränade inför Tri For Fun i Kumpula

Idag roudade jag hela familjen till mina barndomsmarker, nämligen Kumpula (Gumtäkts friluftsbad heter det officiellt på svenska, vi har alltid kallat det Kumpula). Vi ska ju om tre veckor delta i Triathlon For Fun och vi båda är lite oroliga över simetappen. Så nu ville vi testa hur långt 300 meter är och hur länge det tar. 11 minuter tog det för mig. Så tydligen kan jag ännu simma. Vackert är det ju inte men plaskande kommer jag framåt.

Men vi insåg vilken fin plats Kumpula är för barnfamiljer! Där finns alltså 25 meters bassäng, hoppbassäng, barnbassäng och en bassäng för riktigt små barn. Sen finns det stora gräsmattor, lekplats, utepunttis, beachvolleyplan, korgbollsplan, café, glasskiosk, omklädningsrum med låsbara skåp, duschar och bastu.

Idag var det ju ganska mulet och grått på dagen och det var helt perfekt att fara dit. Kevin fick ha lekparken och babybassängen för sig själv. Sen kom solen fram och stället började fyllas med folk.

Inträdet är 3,80 och barn under 7 år är gratis.

Det fanns många skyltar där det stod att det är förbjudet att fota, men några bilder knäppte jag i smyg. Det var ju helt tomt på folk när vi anlände.

Världens största gunga

En modern lekpark med många intressanta grejer.

Utepunttis.

Babybassängen

1 kommentti :

  1. Ååååh!! Vilken längtan jag får till "vår" uimala! Vi bodde i hoodsen i 7 år och det där var/är bara ett fööör bra ställe. *saknar*

    Tack för att du delade med dig :)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!