12.8.2013

Vaccinens sidoeffekter

Idag hade vi ettårsrådgivning. Allt gick riktigt bra. Kevin fick två vaccin (inte MPR för det fick han redan i maj). Han sov en lång dagssömn men efter det har han varit riktigt gnällig. Det verkar som han hade ont i ena benet och så var han ledsen och grät. Han satt i min famn i säkert en halv timme och så låg vi i vår säng och bläddrade i en tidning tillsammans. Konstigt beteende. Hoppas natten går bra och att han är sig själv igen imorgon. 

Tur att jag inte gjorde nästan något annat än slöade när han sov sin dagssömn. Kraferna behövdes på kvällen. 

2 kommenttia :

  1. Oj nej! Hur har de tidigare vaccineringarna gått, har han reagerat på dem efteråt? Isla har inte reagerat på något sätt efter vaccinen (trots att hon skrek under själva stickandet), skrattade bara när jag tog plåstren bort. Hoppas det fortsätter så.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää första gången han fick dem så hände inget förutom att han sov en ovanligt lång päikkäre i en höslig omgivning. Jag läste att det kan vara värre när de får följande dos. Nog minns jag att jag också hade ont i benet efter någon jäykkäkouristusspruta som jag fick i skolan. Ugh.

      Poista

Roligt att du kommenterar!