30.9.2013

Can You See Me?

Krista Siegfrids har släppt en ny singel, Can You See Me? heter den. Det är en låt som hon skrivit till sin pappa som gick bort när hon var 15 år gammal.

Idag såg jag den nya musikvideon för första gången. Och både låten och videon, dom är så vackra. Ett problem är det bara, jag får tårar i ögonen varje gång jag hör den. Så troligen kommer jag att stå och gråta på någon allmän plats ganska snart om låten får mycket radiotid. Bäst att vara mentalt förberedd.

3 kommenttia :

  1. Oj, ja visste int att hon skrev den ti sin pappa. När jag hörde den första gången var det som att den var skriven till min pappa i himlen, t.ex. när hon sjöng om att sitta på hans axlar. Så himla fin låt o tårarna rinner alltid...

    VastaaPoista
  2. Jag är inget stort fan av Krista annars, men den här låten var otrolig! Jag tror alla som förlorat någon kan relatera till den, och tårarna rinner. Precis så där tänker jag om min pappa och bror som också är i himlen...

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!