26.9.2013

Ebay är en guldgruva!

Jag blev ganska ledsen när jag för ett halvt år sedan märkte att Maybelline hade slutat med min favorit foundation (Pure Liquid Mineral). Den var väldigt bra på min problemhy, jag hade hittat en bra nyans och jag hade använt det i flera år.

Jag frågade om krämen av en försäljare på kosmetikavdelningen och hon rekommenderade att jag skulle ta Maybellines nya foundation, Fit Me. Det måste vara den sämsta foundation jag någonsin haft! Tänk att dom drar bort något bra från marknaden och ersätter med sådant skit! Fit Me lade sig som en tjock hinna på min hy och gick på något sätt in i porerna och det såg bara för djävligt ut! Inte alls naturligt.

Så jag var så desperat att jag beställde den gamla krämen via Ebay (vitsi sådan guldgruva!). Tydligen sitter någon och pantar på sådana. Hoppas flaskorna inte är 15 år gamla!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!