10.9.2013

Eftermiddagshärjandet

På eftermiddagen for vi till en kompismamma och hälsade på. Kevin trivdes bra eftersom det fanns massor leksaker och två andra barn att titta på. Det är också ganska skönt att vara hos folk som har barn, det brukar liksom vara ganska babyproofat så man behöver inte kolla varenda sekund vad Kevin håller på med.

Hos kompisarna var det badrumsrenovering på gång. Hoppas badrummet snabbt blir färdigt och det blir säkert jätte fint (Jag drömmer i smyg om att renovera vårt badrum!).

3jorn kom också och hälsade på och så åkte vi hem med honom efter att han härjat med barnen en stund. En mycket bra eftermiddag med andra ord!

Kevin var mycket intresserad av Alva som pajade och pussade honom.

Mycket yrande.

Alla barn brukar tycka om 3jorn. De ville alla vara i en hög på honom samtidigt.

Den här bilden lånade jag från Lauras blogg (som är stängd så jag länkar inte).


2 kommenttia :

  1. Lauras soffa vill jag ha! Precis en sådan! Kan Laura hjälpa med varifrån den är, eller vilken tillverkaren är? Tack så mycket! Och hoppas att den inte är 20 år gammal, eller nåt jäkla loppisfynd ;) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja visst är den fin! Vi har precis köpt den och är så sjukt nöjda. Härifrån hittar du den http://www.on24.fi/sisustus/sohvat_nojatuolit/sohvat/52647. Färgen är lemon grass. Observera att soffan finns i två storlekar. Hälsar Laura

      Poista

Roligt att du kommenterar!