20.9.2013

En minitimeout

Jag hängde på stan hela kvällen. Satt och talade med en kär vän i några timmar. Har nästan alltid haft med Kevin när vi träffats så det känns som att vi inte hunnit tala ordentligt på en evighet. Nu hann vi tala mycket och jag behövde inte koncentrera mig på tusen saker samtidigt. Skönt!


Hemma hade det varit en tung kväll. Kevin var grinig, vägrade sitta i sin stol, vägrade äta gröt, vägrade sova. Han som älskar att sitta och äta i sin stol! Han somnade först närmare 22, lite innan jag kom hem. Voi suck! Kan det inte lätta redan?? :(

2 kommenttia :

 1. Super skönt med timeouter :)
  Gällande Kevins somnande så hur har ni gjort tidigare? Han börjar vara i den ålder att han "kräver" er på plats. Vi kämpade massor just vid 1 år, Kevin e ju äldre men det kommer ju i olika skeden. Jag ville inte sitta i hans rum på kvällarna så vi "lärde" honom att vi går ut ur rummet när han är vaken. Skrikkalas-oujess. Men efter en vecka lättade det och han började vinka när han sku sova. (Hos oss lättast att M förde honom i säng) men vi körde nog att jag även förde honom ibland för att han sku lära sig med oss båda. Men länge var det så att hsn skrek bara då jag natta.
  Itkun var också till stor hjälp då. Via vår kan man tala- så sade då skriket inte var så hektiskt ännu- mamma e här allt är bra. Ibland funkade det så han blev tyst börja sitt juttande och somnade. Ibland funkade det inte alls. Vi har en speldosa vi sätter på på kvällen före vi går ut ur rummet, det funkar och den är 3 min lång. Så skrek han då längre så kunde man tajma hu man gick in :)

  Men hoppas det lättar snart, men det kan vara bra att testa sömnskola"somna ensam"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo när vi sömnskolade Kevin så handlade inte bara om att sova hela natten utan också att han skulle lära sig somna själv. Vilket han gör då när allt är som normalt. Det kommer tidvis perioder då det inte funkar, han kanske varit lite sjuk eller har haft tänder på kommande. Och sen plötsligt börjar det funka igen. Så jag hoppas verkligen att detta är övergående. Annars blir det att köra ett varv till med sömnskola. Just nu är jag ganska säker på att hörntänderna håller på att komma igenom och att han därför har dåligt att vara.

   Poista

Roligt att du kommenterar!