1.9.2013

Ett trögt veckoslut

Vi lever fast det inte alls blev bloggat igår. Orsaken var väl att vi hade världshistoriens sämsta natt mellan fredag och lördag och jag sov ungefär 05-07. Var som en zombie på lördagen. Vi kom inte på orsaken till den dåliga natten. Kevin somnade som vanligt och sov till ca. 22:30. Sedan vaknade han och skrek. 3jorn fick honom att somna men mellan 23 och 03 vaknade han och skrek med 10-15 minuters mellanrum. Sedan var han vaken 03-05 och sov efter det till 07. Har aldrig upplevt något liknande.

När Kevin somnade till sin dagssömn igår så sov också 3jorn och jag. Efter det for vi på kalas. Ännu idag har jag varit helt död. Känns lite som jag skulle ha varit och festat på fredag. Fast då har man ju oftast haft roligt och får skylla sig själv. Det här var inge roligt alls.

Vi var en sväng till Itis idag och Kevin orkade inte sitta så värst länge i vagnen. Efter det blev det för det mesta som i videon här under och vi blev svettiga. Sen for vi hem.

2 kommenttia :

  1. "jee" någon annan som lever i trötthetskoma...not fun..orka..hoppas ni inte får liknande nätter..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blää inge roligt! Vi är helt sönder efter bara en horrornatt! Hur orkade vi det första halva året liksom? :P Hoppas era nätter blir bättre!

      Poista

Roligt att du kommenterar!