19.9.2013

Kallt i parken

Nu har jag lärt mig att fast det inte är så hemskt kallt ute så ska man ha mycket kläder på sig i lekparken. Jag börjar frysa genast. Kevin har ju fart på men jag själv går ju lite efter honom och sitter på sandlådans kant. Borde ha en termos med kaffe med, hah!

Idag var vi ganska våta och sandiga när vi kom hem. Ugh!2 kommenttia :

 1. Jo usch vad det är kallt att bara gå efter sin ettåring :(

  En sak har jag lite reagerat på, Kevin har ofta tutten i munnen på fotona. Har ni tänkt vänja bort den snart eller tycker ni att den behövs ännu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaaa vår tuttälskare till son! Som först vägrade tutten men som nu älskar den så mycket. Suck.
   Vi har faktiskt inte ens tänkt tanken. Att avvänja. Ännu. Just nu finns det nog inte krafter och det känns att han är så liten ännu att det skulle kännas lite brutalt att ta bort tutten av honom. Så jag tror vi får göra det sen när han är lite äldre och fattar mer. Jag t.ex. har "donerat mina tuttar till harungarna i skogen" då i tiderna.

   Han hade ju först tutten utomhus så att han inte skulle äta sand. Nu brukar han inte mera ha den hela tiden men när det närmar sig lunch och dagssömntider så blir han så gnällig att han får tutten och så orkar han (läs: jag) lite längre. Lika på kvällen när han blir trött.

   Jag tror att vi först tar bort den dagtid och han får ha tutten bara när han sover. Och sedan tar vi bort den helt och hållet. Men en tid får han nog ännu ha sin kära tutt.

   Poista

Roligt att du kommenterar!