11.9.2013

Kevin på dejt

Idag har det varit en väldigt bra dag! Redan efter 9 styrde vi barnvagnen mot stan och träffade Kevins blivande flickvän (hehe!) på Luckans Babycafé. Egentligen skulle vi till Familjecentret men det var stängt pga. sjukdomsfall.

Lilla A och Kevin var i magen när vi började gå på Familjecentrets familjeförberedelsekurs. De föddes nästan samtidigt och har bara någon dags åldersskillnad. Och dom är nog så gulliga! Och det var så himla roligt att vara på ett babycafé för barnen kunde leka och härja fritt. Funkar ju liksom inte på något vanligt café.

Jag var lite nervös för Kevins dagssömn eftersom han blev tvungen att sova i barnvagnen på hemvägen. Men det gick jätte bra. Han somnade i metron och sov 1 h 20 min. Lite kortare sömn blev det ju än om han skulle ha sovit i sängen men ändå mycket bättre än jag hade förväntat mig.

På kvällen hängde Kevin och jag och hos min mamma. Han var riktigt rolig och fjantade sig hela tiden och vi fick skratta. Han har nog humor den där Lill-Kevin! Undrar om han får likadan humor som 3jorn och jag.

Här leks det koncentrerat.

1 kommentti :

  1. Bloggläsare11.9.2013 21.45

    Bra jobbat Kevin! När man minst anar det händer det. Så ljuvlig bild, young love! Hehe.

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!