2.9.2013

Måndagsskriverier

Vi hade en bra natt här emellan men förra natten var igen riktigt svår. Kevin sov väldigt dåligt och vände och vred sig hela natten. 3jorn sov på golvet i Kevins rum. Om följande natt igen blir dålig så blir det nog Pikku Jätti imorgon för att kolla att öronen är okej. Han var ju snorig tidigare men är inte det nu mera. 

Idag var vi på höstens första Gung&sjung. Det var nya barn i gruppen och Kevin var tredje yngst. I förra gruppen var han ju äldst. Det var nog lite kaotiskt med 8 stycken toddlers instängda i ett rum. Det var också ganska nära Kevins dagssömntider så han var väldigt trött. Men han verkade nog gilla det. Som ett under så lyckades jag hålla honom vaken hela vägen hem så att han fick sova dagssömn i sin egen säng. 

2 kommenttia :

 1. Jag märkte att vår son fått 3 stora nya baktänder igår. Månne det som gjort att han sovit dåligt? Fast förra natten sov han igen helt bra. Märkligt!
  -mamma P-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nå det skulle ju förklara saken. Jag har funderat att om Kevin kanske har ont i halsen. Nu är ju nog snuvan borta men han liksom påtar på halsen hela tiden.

   Poista

Roligt att du kommenterar!