15.9.2013

Överraskningsfesten

Det blev en lyckad överraskningsfest! 3jorn misstänkte inte något, men lite fundersam hade han nog blivit just före vi överraskade honom. Och han funderade mycket över var hans son höll hus. Bilen fick stå i stan över natten och vi sov på hotell, vilket var en lyckad grej på alla sätt. 3jorn är glad och det är huvudsaken.

Nå, idag är det nog lite tungt. Det blev lite senare än jag hade tänkt och jag önskar så innerligt att detta inte blir en problemnatt.

Jag hade helt konstiga random bilder på min lilla kamera. Här kommer några.

Vi väntar i en korridor.

Fryskaka, namnam!

Trångt och trevligt i soffan.

Mekke och jag

Yrande?

Vi hittade en till soffa.

Lasertennis.

Vi hittade några fler i kön till baren. 3jorn visste inte att de skulle komma. De var nämligen på bröllopet som 3jorn fotade tidigare på dagen.

Dags att gå hem.

På väg till hotellet.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!