25.9.2013

Personlig almanacka

Jihuu min personliga almanacka har anlänt! Jag är jätte nöjd! Men nu måste jag vänja mig med en kalender igen. Har inte haft en sedan årsskiftet. Min kalender inte haft så mycket anteckningar detta år så jag har klarat mig bra med telefonens kalender. Men på jobbet tror jag att jag hellre har en traditionell kalender.

Man kan välja kalenderns startmånad, min började med denna vecka. Och så kan man välja mycket annat också!

Jag valde ett turkost gummiband.

Och på pärmen blev det en bild på Kevin från att han var ungefär 8 månader gammal.

På kalendersidorna har jag ett rosa tema, grått och klockslag.

Man kan välja mellan olika moduler nere på sidorna. I min kalender blev det Veckans att göra, ränder och Veckans träning.  Och jag valde en rosa linjal.

Min kalender är finlandssvensk och jag har med namnsdagarna. Finns även blanka sidor och ett plastfack.

4 kommenttia :

 1. Beställde du från den finska sidan eller från sverige? Funderar främst på namnsdagarna nu, har du dom finska, svenska eller finlandssvenska dagarna? Verkar vara ett bra system, då man får välja så mycket själv. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilken finsk sida menar du alltså? Länken i början av texten för dig vidare till Personligalmanacka.se. Därifrån beställde jag. Man kunde välja finlandssvenska namnsdagarna.

   Poista
 2. Riktigt snygg, skall nog fixa en sån till mig också :)

  VastaaPoista
 3. Jag just söker en bra sidan för att beställa en personliga almanacka med egna bilder. Det är nämligen tids nu när 2018 kommer snart.. Den här som du har ser bra ut. Ha en bra jultid.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!