8.9.2013

Shoppingsaldo

Tänkte visa vad jag hittade för godheter igår när jag var på stan. Skorna hann jag inte få på bild eftersom Kevin vaknade just efter att vi hade tagit dessa foton. Jag är så himla glad över att jag hittade ett par jeans och tre stycken koftor. De behövde jag verkligen!

Talk nerdy to me av Blend, Sokos.
En tunn skjorta från Vero Moda. Jeans från EDC by Esprit.

Kofta från Object, Vila.

Svart kofta från Vero Moda, svart topp från EDC by Esprit och svart-vit kjol från Vero Moda.

Grå kofta från Vero Moda. Svart lång klänning från Vila.

3 kommenttia :

  1. Bloggläsare9.9.2013 17.24

    Köpte samma svarta klänning igår! Ljuvligt skön.

    VastaaPoista
  2. Koftan passar dig jättebra! Ååh, ja är också ute efter en svart lång klänning!:D

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!