5.9.2013

Skitdagen som slutade bra

Igår var alltså en riktigt jäklig dag. Men tur nog så slutade den bra med Darin-keikka på Svenska Talande Klubben!

Kevin skrek alltså 05:40 igår (han brukar vakna 08). Sedan var han vaken i sängen där han lekte i två timmar och somnade om. Vaknade igen kl. 10. Det här var ännu helt okej. Men när han inte sov någon dagssömn så blev det tungt. I tre timmar försökte jag få honom att somna. Vi åt lite mellanmål emellan och fortsatte igen. Då var jag riktigt slut som mamma och Kevin var också supertrött och bara skrek och skrek. Ville inte vara i famnen och om man satte ner honom så blev han ännu argare än i famnen. Men jag vet inte varför han inte sov. Vi har ju inte haft några problem med dagsömnen efter att Kevin började sova i sin säng.

Crap. Vi förde också honom till Pikku Jätti igår eftersom han ju hade snuva tidigare och jag var rädd att han hade något i öronen. Men nej. Inget fanns där. Skönt att veta det.

På kvällen for jag till STK för att se Darin och för att moikka på kolleger. Bongade faktiskt inte så många kolleger eftersom det var ganska mycket folk där. Men Darin var bra och det var en fiiliskeikka. Och det var sjukt konstigt att vara där och inte jobba och springa omkring som en yr höna. Bara stå och sörpla cider.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!