31.10.2013

Debit / Credit

Jag har nu två gånger på under en vecka haft problem med att betala med mitt Visa Electron kort. Nu har jag funderat att jag borde byta till ett Debit/Credit kort. Men hur är det med Debit? Funkar det nu överallt? Jag minns att när de gamla bankkorten höll på att försvinna så funkade inte Debit ännu på alla ställen. Men visst funkar det nu överallt?


4 kommenttia :

 1. Mitt Debit fungerar åtminstone på de ställen jag varit, även utomlands :)

  VastaaPoista
 2. Debit fungerar överallt även utomlands. Jag har däremot haft problem att betala med Electron ibland...

  VastaaPoista
 3. Det ända stället jag några gånger haft problem med debit har varit vissa köp på internet, någon hotellbokning och någon nätbutik. I dem skulle elektron visst inte heller ha fungerat...

  VastaaPoista
 4. Jaah jag ska nog beställa ett nytt kort. Ett kombinerat Credit/Debit så har jag ett kort mindre att trotta i plånboken. Tack för kommentarerna!

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!